Pages

2 Sept 2008

Litteratur 5 - Kartor


Tokyo City Atlas - A Bilingual Guide, bilden visar det uppslag jag bor på. Den kartan man behöver om man inte kan japanska och ska ta sig runt till specifika saker. För att bara strosa behöver man ingen karta.
ISBN: 4770025033
Förlag: Kodansha International
The Archtectural Map of Tokyo was something entirely new: an architectural guide even the general public can enjoy. - Gallery MA.
The Architectural Map of Tokyo och The Architectural Map of Tokyo, Part 2 är utgivna av fantastiska Toto. De är huvudsakligen på japanska men kartorna är lätta att tyda och i en enhetlig och lämplig skala 1:10 000. Om hur utvalet av objekt står sig vet jag inte. Part 1 handlar om 1980-1994 och Part 2 behandlar sent 90-tal till 2003. Kartan nedan visar på området där jag bor.Ps märkligt nog är böckerna inköpta i GA Gallerys trevliga butik. Ds

2 comments:

 1. Hej Linus!

  Kan du inte markera ditt hus på en karta? Nån av de här eller kanske en google earth-bild om du orkar. Vore kul att kunna placera in dig mer exakt ;)
  Försök att inte svettas ihjäl nu! (eller har det redan börjat bli mindre varmt?)
  //Anna

  ReplyDelete
 2. Här bor jag, google maps länk. Kommer mer om mitt boende och närområdet. Tempraturen rör sig eller två grader. Jag är mest glad för att det inte regnat ännu, ta i trä.

  ReplyDelete