Pages

21 Nov 2008

timemachine

Nu om något som inte har något med Tokyo att göra.

Igår dog min dators hårddisk när jag satt i labbet och jobbade.
Det är något obehaglig upplevelse när datorn slutar svara och den inte startar om. Nåväl, jag åkte iväg till Apple Store i Shibuya och en av Genius medarbetarna konstaterade att det var hårddisken som var trasig. Inte så mycket mer att göra där då datorn är bortom garantins räckvidd och hårddisken dessutom inte var från Apple... Så jag knallade iväg till Bic-Kamera och köpte en ny hårddisk och efter lite omvägar installerade den i min dator. Och sedan återställde jag min dator med Apples utmärkta Timemachine, och tappade bort, inklusive installation av ny hårddisk, en dags arbete.

Så kom ihåg min vänner, backup är inte bara en bra idé. Det kommer att rädda er också någon dag.

No comments:

Post a Comment